Καταμετρητής/Ανιχνευτής CCE 3060

Καταμετρητής/Ανιχνευτής CCE 3060

1.380,76

Καταμετρητής/Ανιχνευτής CCE 3060

Ο καταμετρητής/ανιχνευτής πλαστότητας CCE 3060 αναγνωρίζει, ελέγχει τη γνησιότητα και καταμετρά με ταχύτητα έως 1500 χαρτονομίσματα/λεπτό. Διαθέτει πιστοποίηση απ’ την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, είναι αναβαθμισμένος για τη νέα Europe series II και έχει δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: CCE_3060 Κατηγορία:
Moυ αρέσει...θέλω να το πω σε όλους!

Περιγραφή

Ο καταμετρητής και ανιχνευτής πλαστότητας CCE 3060 έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τις αξίες των χαρτονομισμάτων, να ελέγχει τη γνησιότητά τους και να καταμετρά με ταχύτητα έως 1500 χαρτονομίσματα/λεπτό. Διαθέτει πιστοποίηση απ’ την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για 100% επιτυχία ανίχνευσης, είναι αναβαθμισμένος για τα χαρτονομίσματα της νέας Europe series II ευρώ και έχει δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης.

Ο CCE 3060 είναι το μοντέλο της Cash Concepts Europe με τις περισσότερες δυνατότητες μικτής καταμέτρησης και λειτουργεί με τα νομίσματα EUR-XOF-NOK-AOA-BGN-CHF-GBP-USD-PLNHUF-SEK-DKK-RON-HRK.

Αναγνωρίζει τα ανακατεμένα χαρτονομίσματα του επιλεγμένου νομίσματος, ελέγχει τη γνησιότητά τους και εμφανίζει το πλήθος και το ποσό κατά αξία ή συνολικά (λειτουργία Add). Με τη λειτουργία Batch ανιχνεύει – καταμετρά προκαθορισμένο ποσό. Εμφανίζει τα αποτελέσματα στην οθόνη του. Προαιρετικά μπορεί να προστεθεί εξωτερική οθόνη και θερμικός εκτυπωτής αποτελεσμάτων.

Ιδιαίτερα απλός στη χρήση, δέχεται χαρτονομίσματα τοποθετημένα με οποιαδήποτε φορά. Έχει δυνατότητα ρύθμισης εξόδου ελεγμένων χαρτονομισμάτων απ’ την πίσω ή την μπροστά πλευρά.

Εκτελεί ανίχνευση γνησιότητας με 6 τρόπους:

  • MT – Metal Thread Code / Μαγνητικής ταινίας
  • MG – Magnet Color / Μαγνητικός
  • UV – Ultraviolet / Υπεριώδης
  • IR – Infrared / Υπέρυθρης
  • SD – Size Detection / Μέγεθος
  • CIS – Color Image Sensor / Χρώματος εικόνας

Σε λειτουργία άθροισης εμφανίζει στην οθόνη διπλής ένδειξης τον αριθμό των χαρτονομισμάτων που έχουν ελεγχθεί καθώς και τη συνολική τους αξία (χωρίς να συνυπολογίζεται η αξία των πλαστών) ενώ σε απλή λειτουργία εμφανίζει την αξία του τελευταίου χαρτονομίσματος. Σε περίπτωση ύποπτου χαρτονομίσματος σας ειδοποιεί με ηχητική και οπτική ένδειξη.

Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Ύψος): 290 x 250 x 234 mm

Βάρος: 6,48 kg

 

SKU PN09681
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 1500 banknotes/minute
ΥΠΕΡΥΘΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (IR) Ναι
ΥΠΕΡΙΩΔΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (UV) Ναι
ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (MG) Ναι
ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ (SD) Ναι
Έλεγχος χρώματος εικόνας (CIS) Ναι
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ mm) 290 x 250 x 234 mm
Αναβάθμιση with SD card
ΕΓΓΥΗΣΗ 2 years